OJQ THY ka hapur 3 pozita të punës të cilët do të angazhohen në projektet që organizata është duke i zbatuar.

– një Asistent/e për Administratë dhe Financa, në kuadër të projektit “Qendra Rinore Multifunksionale ARKA” i financuar nga BE-ja, i menaxhuar nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe i zbatuar nga OJQ THY.
Për më tepër ju lutem klikoni në linkun në vijim: https://drive.google.com/file/d/1qbVjMvHdAtSBqBAarbWrR29CNJ6sk8IP/view?usp=sharing

– një GIS expert në kuadër të projektit “Digital Green Skills for Climate Change Adaption and Mitigation Strategies” i bashkëfinancuar nga EACEA në kuadër të Programit ERASMUS+
Për më tepër ju lutem klikoni në linkun në vijim:
https://drive.google.com/file/d/1zgFP1-21u_sMVlhWPglaIQ-F86s_vhgw/view?usp=sharing

– një Hulumtues në kuadër të projektit “Digital Green Skills for Climate Change Adaption and Mitigation Strategies” i bashkëfinancuar nga EACEA në kuadër të Programit ERASMUS+
Për më tepër ju lutem klikoni në linkun në vijim:
https://drive.google.com/file/d/10K-t7YhQevUS7Hub_glra7AiRtnp7WKM/view?usp=sharing

Kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë duke e mbushur aplikacionin online direkt në linkun më poshtë deri më 25.06.2021.
Linku: https://forms.gle/6eQN6Ff2PxQLpeq9A

Ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në ngothy2021@gmail.com ose +383 (0)29 21 00 44, nëse keni ndonjë pyetje apo ju duhet ndonjë ndihmë rreth plotësimit të aplikacionit.
Do të kontaktohen vetëm kandidatët që hyjnë në listë të ngushtë!

Leave a Reply