Fokus grupi i cili po ndodh tani në Prizren, ka mbledhur përfaqësues nga shoqëria civile dhe sektori privat që të informohen rreth bashkëpunimit mes Komunës Prizrenit në fushën e turizmit si dhe të diskutojnë rreth sfidave dhe arritjeve në zbatimin e strategjisë së turizmit

Leave a Reply