@Lavdim Zylfiu është i diplomuar në Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci. Federatat e Golfit në Kosovë i ka themeluar në kontekst të Diplomacisë Publike z.Zylfiu thekson që Diplomacia Publike është tejet e nevojshme dhe e rëndësishme për ne!

Për më shumë hajdeni në @BarCampPrizren #31 për të bashkëbiseduar rreth kësaj

Leave a Reply