Gjatë fundjavës së kaluar u mbajt gjysmëfinalja e kuizit të trashëgimisë kulturore. Gjatë gjysmëfinales gjithashtu për pjesëmarrjen dhe suksesin e treguar gjatë këtij projekti u dhanë çertifikata për vendin e tretë dhe të katërt. Finalja e kuizit do të mbahet në dhjetor të vitit 2019.
__
Ky projekt realizohet në bashkëpunim me GUIDEKS dhe EGED ndërsa mbështetet nga CHwB Kosova, Komuna e Prizrenit dhe Komuna e Gjakovës.

Leave a Reply