Sot, në zyret e Drejtorisë së Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik Komuna e Prizrenit kemi nënshkruar kontratën për marrjen e subvencionit për projektin Kuizi i Trashëgimisë Kulturore, i cili do të zbatohet në bashkëpunim me GuideKs

Leave a Reply