Nëse ju dëshironi më shumë informata se si mund të bëheni pjesë e garës Generation Unlimited Youth Challenge, e cila do të realizohet prej 29 Nëntor – 1 Dhjetor, 2019 në Prishtinë, ku përveç tjerash ju do të keni mundësi të mësoni si të zhvilloni dhe realizoni idetë tuaja në projekte praktike, fitoni grant, hapësirë dhe mentorim për të zbatuar projektin tuaj, atëherë ju ftojmë të aplikoni këtu.

APLIKO KËTU: https://forms.gle/1hb5N1AQ7R23xnRu5

\" KUSH: 30 pjesëmarrës
\" KUR: 14 Nëntor, 2019, nga ora 11:00 deri 12:00
\" KU: zyret e organizatës ESNAF Prizren

Afati i fundit për aplikim është me 12 Nëntor 2019, ora 23:59.
Për çfarëdo pyetje, ju lutem kontaktoni në infongothy@gmail.com—️

Leave a Reply