Bashkohu OJQ THY dhe apliko për pozitën Menaxher Projekti, në kuadër të projektit “Qendra Rinore Multifunksionale ARKA” i financuar nga BE-ja, i menaxhuar nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe i zbatuar nga OJQ THY.

Lokacioni: Zyra e OJQ THY në Prizren, Kosovë Për më tepër na shkruani në ngothy2021@gmail.com

Leave a Reply