OJQ THY ishte nikoqire e sesionit informativ rreth garës globale Generation Unlimited, e cila do të mbahet në datat 29, 30 nëntor dhe 1 dhjetor 2019 dhe do të organizohet nga Peer Educators Network – PEN, UNDP Kosovo dhe Unicef Kosovo Programme.
Data e fundit për aplikim është 20 nëntor 2019.

One Comment

Leave a Reply