Njihuni me Ekipin Tonë

Në OJQ THY, ekipi ynë i përkushtuar kanalizon energjinë e të rinjve, veçanërisht studentëve të kolegjit, për të nxitur tolerancën, mirëkuptimin dhe bashkëpunimin me të rinjtë evropianë. Që nga regjistrimi ynë në janar 2011, ne kemi qenë të përkushtuar për rritjen e ndërgjegjësimit social dhe kulturor, promovimin e qytetarisë aktive dhe fuqizimin e të rinjve me aftësi vendimmarrëse, zgjidhjeje të problemeve dhe lidership për një të ardhme më të ndritshme të komunitetit.

Anëtar i Bordit

Ylber Recica

Anëtar i Bordit

Luan Vardari

Anëtar i Bordit

Kreshnik Basha

Drejtori Ekzekutiv

Visar Haxhifazliu

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.
Menaxhere Yalec

Endrita Mehmeti

Financë/Administratë

Samra Jusufi

Kordinatore

Edisa Koro

Punëtor teknik

Ardelin lumi