OJQ THY i falenderon bashkëpunëtorët IPSIA Kosovo, OJQ ECD dhe të gjithë nxënësit të cilët ndihmuan në organizimin e aktiviteti të sotshëm të pastrimit të qytetit.
Poashtu, qytetarët e Prizrenit kishin në dispozicion të nënshkruajnë peticionin me kërkesat e parashtruara nga ta rreth përkushtimit më të madh nga Komuna e Prizrenit në mbrojtjen ambientit

Ky aktivitet u organizua në kuadër të projektit Reuse, better use.
__
Projekti Reuse, Better use financohet nga Zyra e BE-së në Kosovë dhe është mbështetur nga Balkan Green Fondation (BGF) dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP).

Leave a Reply