Thirrje për pjesëmarrje për të gjithë të rinjtë të moshës 18-24 vjeçarë. APLIKO KËTU

Punëtoria Wherever you are, be fully there! organizohet nga punëtorët rinor të trajnuar në kuadër të Programit ERASMUS+.

Objektivat e workshopit:

  • Duke dëgju e duke mësu
  • Te kemi çasje në mënyrë kritike në ato që janë duke u thënë
  • Të mësojmë të përqendrohemi në mënyrë specifike në mesazhet që komunikohen
  • Të mësojmë të fitojmë një kuptim të plotë dhe të saktë në këndvështrimin dhe idetë e folësit

Punëtoria është FALAS dhe organizohet nga OJQ THY.
Pjesëmarrësit do të pajisen me certifikata për pjesëmarrje.

KUSH: 25 pjesëmarrës
KUR: 16 maj 2020, Ora 15:00-18:30

Afati i fundit për aplikim është 14 Maj 2020, ora 16:00. Pjesëmarrësve të përzgjedhur, para takimit do të ju dërgohet linku për qasje në platformën Zoom.


Për çfarëdo pyetje, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në infongothy@gmail.com

Leave a Reply