Përvoja e Endrit Elezkurtaj në trajnimin HERO – Human Rights Education Opportunities i cili është mbajtur në qytetin Karlovac të Kroacisë nga data 03-10 Gusht. Ky trajnim mblodhi të rinjë nga 15 vende të ndryshme nga Bashkimi Evropian dhe Ballkani Perëndimor. Organizatë partnere nga Kosova ishte THY.

Për më shumë shihni videon ™¥

Leave a Reply