FUQIZIMI I TË RINJVE DHE TË RRITURVE

2726+

Individë të fuqizuar

178+

Vullnetarë të angazhuar

123+

Projektet e Komunitetit

21+

Vendet që bashkëpunuan

Rreth Organizatës Tonë

Zbuloni se si ne krijojmë ndikim pozitiv në komunitete. Mësoni më shumë për misionin, vizionin dhe vlerat tona.

Learn more

Aktivitetet e ardhshme

Eksploroni projektet tona të ardhshme dhe zbuloni se si mund të kontribuoni për të bërë një ndryshim.

Learn more

PERFSHIHU

Zbuloni se si mund të kontribuoni në projektet dhe aktivitetet tona. Mbështetja juaj mund të ketë një ndikim domethënës.

Learn more

Qëndroni të përditësuar

Merrni lajmet, historitë dhe përditësimet më të fundit në lidhje me iniciativat tona dhe përfshirjen e komunitetit.

Learn more