Rreth THY

Ne jemi një OJQ për të rinjtë dhe të rriturit e përkushtuar ndaj
projekte dhe aktivitete të ndryshme. Organizata jonë
bashkëpunon me ERASMUS+ dhe ofron
kurse gjuhësore për komunitetin.

MISIONI YNE
& HISTORI

Si OJQ për të rinjtë dhe të rriturit, ne jemi të përkushtuar të inicojmë dhe të marrim pjesë në projekte që kontribuojnë në mirëqenien e komunitetit. Historia jonë i ka rrënjët në pasionin tonë për të ndikuar pozitivisht duke ofruar shërbime dhe aktivitete të ndryshme. Nëpërmjet përpjekjeve tona të vazhdueshme, ne synojmë të adresojmë sfidat me të cilat përballen të rinjtë dhe të rriturit në shoqërinë e sotme.

Anëtarët e Bordit

Anëtar i Bordit

Ylber Recica

Anëtar i Bordit

Luan Vardari

Anëtar i Bordit

Kreshnik Basha

Team

Drejtori Ekzekutiv

Visar Haxhifazliu

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.
Menaxhere Yalec

Endrita Mehmeti

Financë/Administratë

Samra Jusufi

Kordinatore

Edisa Koro

Punëtor teknik

Ardelin lumi

PARTNERAT
TANË

Bashkëpunimi është në qendër të punës sonë. Ne jemi partnerë me organizata, institucione dhe individë të ndryshëm që ndajnë vizionin dhe vlerat tona. Së bashku, ne përpiqemi të krijojmë ndryshime domethënëse dhe të qëndrueshme në komunitet.