Aktivitetet

Beyond Volunteerism

Seminari "Beyond Volunteerism" u mbajt me qëllim të ndrutjes së vetëdijes së të rinjëve për rëndësinë e punës vullnetare. Përmes këtij eventi janë bërë bashkë pasionantët e punës vullnetare të…
NGO THY
6 Mars, 2024
AktivitetetUncategorized

Terapia e Artit

OJQ THY në bashkëpunim me organizatën QIPS (Qendra për Informin dhe Përmirësim social)  ka organizuar aktivitete te ndryshme në kuadër të Javës për ndërgjegjësimin e shëndetit mendor  “Terapia e Artit”. Aktivitetet e realizuara gjatë kësaj…
Endrita Mehmeti
6 Mars, 2024
Projektet

Çka është blogu?

Punëtoria “Blogging & Photography" është realizuar me qëllim të informimit të të rinjëve në mënyrë më të detajuar lidhur me shkrimin kreativ dhe blogimi me teskt dhe video. Kjo punëtori…
Endrita Mehmeti
6 Mars, 2024
Projektet

Rock N’Road

Projekti “Rock N Road” është projekt ku të rinjët mund të shkëmbejnë muzikën dhe kulturën e vendit nga vijnë. Përmes këtij projekti është arritur që të sillen në Prizren 20…
NGO THY
6 Mars, 2024
Projektet

PONDER

Punëtoria PONDER u fokusua në edukimin kritik mediatik, ku pjesëmarrësit gjatë seminarit pesë-ditor përmirësuan aftësitë për të menduarit kritik, shkrimin dhe leximin, të kuptuarit dhe sfidimin e informacionit subjektiv. Përveç…
NGO THY
6 Mars, 2024