Kurse Yalec

Mirë se vini në tuajën, një OJQ për të rinjtë dhe të rriturit
të përkushtuar për të bërë një ndryshim në
komunitetit. Organizojmë dhe ekzekutojmë të ndryshme
projekte dhe aktivitete, duke bashkëpunuar me
ERASMUS+ dhe zhvillimin e kurseve të gjuhës
për të promovuar diversitetin dhe rritjen gjithëpërfshirëse.Bashkohuni
ne në misionin tonë për të krijuar një ndikim pozitiv!

Kurse angleze
Kurse Soft Skills
Kurse komunikimi
Kurse të marketingut dixhital
Kurse joga